Opis: ACTIVLAB Recovery 2.0 500g Sklep: BODY-MAXX.PL ActivLab Recovery 2.0 to środek potreningowy typu ‘post-workout’ stworzony z wykorzystaniem najnowszej wiedzy o procesach regeneracji powysiłkowej. ActivLab Recovery 2.0 łączy w sobie 3 aktywne formuły złożone z najsilniej działających składników:
RecoFormula
ProteinMatrix
CarboLoad
RecoFormula dostarcza dużą dawkę substancji czynnych (w tym aminokwasówktóre przyspieszają procesy regeneracyjne, ograniczają procesy kataboliczne zachodzące w mięśniach .
Uzupełnieniem RecoFormula jest ProteinMatrix złożony z najlepszych BIALEK SERWATKOWCYCH będących istotnym elementem naprawy potreningowych mikrouszkodzeń mięśni.
CarboLoad to uzupełnienie formuły Recovery 2.0 w ładowanie węglowodanowe, które uzupełnia straty glikogenu w mięśniach po intensywnym treningu.
Skład odżywki Recovery 2.0:
CarboLoad (maltodekstryna, glukoza, oligofruktoza)
Protein Matrix (koncentrat białka serwatkowego, izolat białka serwatkowego, hydrolizat białka serwatkowego)
regulator kwasowości – kwas cytrynowy
RecoFormula (L-leucyna, L-izoleucyna, L-walina, b-hydroksy b-metylomaślan wapnia, jabłczan L-cytruliny, L-arginina, b-alanina, monohydrat kreatyny, L-glutamina, glicyna, tauryna, siarczan glukozaminy·2KCl, siarczan chondroityny)
substancja przeciwzbrylająca E551
aromaty
witaminy (kwas L-askorbinowy, amid kwasu nikotynowego, octan DL-alfa-tokoferylu, octan retinylu, cholekalcyferol, D-pantotenian wapnia, chlorowodorek pirydoksyny, ryboflawina, monoazotan tiaminy, kwas pteroilomonoglutaminowy, D-biotyna, filochinon, cyjanokobalamina)
składniki mineralne (siarczan żelazawy, siarczan cynku, siarczan miedziowy, siarczan manganu, jodek potasu, selenin sodu, molibdenian sodu, chlorek chromu(III))
substancje słodzące: E951 i E950
barwniki: E104 (smak cytrynowy i pomarańczowy), E110 (smak grapefruitowy i pomarańczowy), E124 (smak grapefruitowy)
Środek może zawierać śladowe ilości soi, pszenicy i orzechów.
Sposób użycia: Porcję 50 g rozpuścić w 200 ml wody lub 100 g w 400 ml. Stosować bezpośrednio po treningu. |